”Vi är beredda att ansvar för hela Munkedals kommuns utveckling och ställer vårt alternativ till fullmäktiges förfogande. Vi är ödmjuka inför uppgiften men ser med tillförsikt på framtiden och vi hoppas att snart få se resultat av vårt arbete”, säger nya kommunalrådet Liza Kettil (S). Foto: Jenny Andersson

Fyrklöver tar över styret i Munkedal

2018-10-11 En fyrklöver med Socialdemokraterna, Centerpartiet, Kristdemokraterna och Miljöpartiet i Munkedal har enats om ett valtekniskt samarbete för mandatperioden 2018–2022.
– Vår överenskommelse baseras på en gemensam värdegrund, förankrad i alla människors lika värde, säger Liza Kettil (S), som är på väg att bli nytt kommunalråd efter Åsa Karlsson (S).

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv