I dagsläget finns bara en laddstolpe för elbilar i Lysekils centrum, närmare bestämt nära Börjessonsliden inte långt från den ovala rondellen. Tanken enligt de riktlinjer som nu antagits av kommunfullmäktige är att det så småningom ska bli över 40 laddningsplatser i Lysekil. Arkivbild: Privat

Fullmäktige antog riktlinjer för laddningsinfrastruktur i Lysekil

Totalt planeras 42 laddningsplatser i tätorten

2019-02-15 På torsdagskvällen antog Lysekils kommunfullmäktige riktlinjer för laddnings-infrastruktur i Lysekils kommun.
Planerna är att sätta upp 42 laddningsplatser för elbilar runtom i staden...

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Andersson, thomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv