Några av de som lärde sej cykla var de syrianska damerna Rim Alakel, Lina Alsayed och Amenah Alhamdi. Här tillsammans med instruktörerna Rami Tobji och Ramon de Paz Rivera.

Första eleverna på cykelkurs i Lysekil

Kvinnor med invandrarbakgrund lärde sig cykla

2018-07-11 Nyligen var det final på den första kursen att lära sig cykla. Damer, för det var bara damer, från Syrien och Somalia kan nu ta sej fram i Lysekils tätort.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Terje W Fredh

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv