Vid torsdagens sammanträde beslutade hälso- och sjukvårdsnämnden, norra om steg för att utveckla lokalsjukhusen i Bäckefors, Lysekil och Strömstad sjukhusen. Praktikertjänst får nu en förlängning att driva sina nuvarande mottagningar i ytterligare två år, efter det att nuvarande avtal löper ut 31 oktober 2019. Arkivbild: Privat

Förlängt avtal och beslut om utveckling för lokalsjukhusen

Praktikertjänst kan satsa framåt i Bäckefors, Lysekil och Strömstad

2018-09-30 Vid torsdagens samman­träde beslutade hälso- och sjukvårdsnämnden, norra om steg för att utveckla lokalsjukhusen i Bäckefors, Lysekil och Strömstad sjukhusen. Praktikertjänst får nu en förlängning att driva sina nuvarande mottagningar i ytterligare två år, efter det att nuvarande avtal löper ut 31 oktober 2019.
Om norra hälso- och sjukvårdsnämnden

Norra hälso- och sjukvårdsnämnden är en av fem hälso- och sjukvårdsnämnder i Västra Götalandsregionen.
Nämnden företräder dig som bor i Bengtsfors, Dals-Ed, Färgelanda, Lysekil, Mellerud, Munkedal, Orust, Sotenäs, Strömstad, Tanum, Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg och Åmål .
Nämnden ansvarar för att göra behovsanalyser och prioriteringar. Kunskapen om vilka behov befolkningen har styr nämndens beställningar och avtal om primärvård, tandvård, sjukhusvård, folkhälsoinsatser och insatser för personer med funktionsnedsättning.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv