”Jag tipsar om vad man kan göra för att underlätta för minnet och berättar roliga exempel på situationer där minnet spelar spratt och där de flesta kommer att känna igen sig i, säger Ewa Styrud, som de senaste 25 åren har arbetat som forskningssjuksköterska/koordinator inom forskningen av kognitiva sjukdomar. Foto: Privat

Föreläser om när minnet spelar oss ett spratt i vardagen

2019-05-19 På tisdag eftermiddag kommer sjuksköterskan Ewa Styrud, från Alingsås, till Vikarvet i Lysekil för att hålla föredrag om kognitiva sjukdomar.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv