Maria Kjellsson, vd på Gullmarsstrand, tycker miljön är fantastiskt och likaså vara med i något som hela tiden utvecklas.

En ständig utveckling

Gullmarsstrand satsar på nya fräscha restauranger

2018-03-08 Gullmarsstrand Hotell och konferens står under en ständig utveckling. Utöver att satsningarna sätter Lysekils kommun på kartan ger det även nya arbetstillfällen.
De senaste åren har stora satsningar gjorts med en utomhuspool, ett Sinnenas Relax med bastu och pool samt uppdaterade rum och konferensavdelningar. Hela utomhusmiljön med bryggorna har lyfts och i mars ska hotellets tre restauranger som nu står inför en rejäl uppfräschning, vara klara.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv