”Det var med dubbla känslor som jag tackade ja till erbjudandet, jag har trivits väldigt gott här från första stund”, säger Lysekils ekonomichef Magnus Andersson, som blir ny koncernredovisningschef i Göteborgs Stad. Foto: Arkivbild

Ekonomichefen i Lysekil lämnar

"Jag har trivts väldigt gott här från första stund"

2017-09-22 Efter bara två år lämnar Lysekils ekonomichef Magnus Andersson sin befattning. Han har nämligen tackat ja till ett erbjudande om en tjänst som koncernredovisningschef i Göteborgs Stad.

På kommunens intranät beskriver han sina två år i Lysekils kommun som energiska, utvecklande och stimulerande tillsammans med fantastiska medarbetare och kollegor.
– Det var med dubbla känslor som jag tackade ja till erbjudandet, jag har trivts väldigt gott här från första stund. Det finns ett stort engagemang för Lysekils kommun i vår organisation vilket har gett energi åt mitt arbete, säger Magnus Andersson.

Gör som allt fler. Teckna en digital prenumeration och läs kompletta artiklar och hela tidningen i vår nya app. Mer info på: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv