Lysekilsbon Bengt Thorén passade på att att titta i boken “Lysekil – min barndoms stad” när Axel Hagström hade lite av en smygpremiär på Akademibokhandeln i Lysekil.

Efter ”Fredsduvans” stora globala genomslag laddar Axel för boksläpp

”Sannolikheten att jag skulle skulle knäppa en liknande bild igen är en på miljarden”

2016-04-21 – Sannolikheten att jag ska få knäppa en liknande bild igen är nog en på miljarden. Det skulle vara om det strandade en vithaj på stranden i Pinnevik, skrattar Axel Hagström, med anledning av den uppmärksamhet som han fått i samband med sin bild ”Fredsduvan”.
Nu laddar han för nästa stora steg, sitt boksläpp.

På Valborgsmässoafton kommer det officiella boksläppet att äga rum, vid Vikarvet i Lysekil. Men redan nu har man haft ett så kallat smygsläpp och under torsdagen fanns Axel Hagström på plats i Akademibokhandeln i Lysekil för att träffa sugna bokköpare.

Norrskensbilder

Axels egna favoriter i boken är Norrskensbilderna. Andra bilder som han har ett extra gott öga till är ”Torsken som torskade”, där en storskarv får sig en munsbit när den sväljer torsken hel.

– Bilden på en gråhäger i siluett och lunnefågeln är andra av ögonstenarna som jag har med i boken, säger Axel.

Bildboken ”Lysekil – min barndoms stad” första upplaga är upptryckt, hos Alltryck i Lysekil. Idén till boken växte fram i samband med den otroligt stora globala uppmärksamhet som bilden ”Fredsduvan” fick…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad:
Nyhetsarkiv