Byggnaderna där Lysekilshemmet idag ligger kan, efter att det nya äldreboendet är klart i Fiskebäck, komma att bli boende för alla åldrar. Arkivbild: Privat

Det som idag är Lysekilshemmet kan bli boende inte bara för äldre

Byggnadsnämnden tolkade planbestämmelsen

2018-12-06 Är det tillåtet med bostäder inte bara för äldre utan för alla ålderskategorier? Den frågan har LysekilsBostäder AB ställt i en ansökan om förhandsbesked inom detaljplanen för området där Lysekilshemmet ligger.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Andersson, thomas@lysekilsposten.se0523-667084
Nyhetsarkiv