Sedan augusti 2014 har Zenor drivit företaget i Ulseröd och kunderna blir fler för varje år. ”Men det absolut viktigaste för mig är nöjda kunder”, påpekar han. Foto: Gabriel Berndtsson

Dags för årliga biltvättarhelgen

Vad finns det för alternativ till garageuppfarten – Vi har även fått in lite tips från de lokala proffsen

2019-04-26 ”Är kunden nöjd är jag nöjd”. I hela sitt yrkesverksamma liv har Zenor Omidi jobbat med bilar. Idag driver han Lysekils Biltvätt och Verkstad, som ligger på industriområdet i Ulseröd. Zenor, säger att handtvätt är det som gäller om man vill ha en ren bil och han påpekar också att det är det mest skonsamma för bilen.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv