Brolle och Mimi har valt att kalla sin första gemensanna turné för Winter Classic Unplugged, en julturné som inleds i Kiruna kyrka den 21 november med final i Lysekils kyrka lördagen den 8 december. Foto: Privat

Brolle & Mimmi hoppas fylla Lysekils kyrka på julturnén

”Det kommer att bli en mäktig upplevelse”

2018-10-21 För några år sedan rockade Brolle loss i Bohus Malmöns Folkets park så att trumhinnorna nästan sprack på den stora publiken.
Nu ger han sig ut på en akustisk julturné i kyrkorna med flickvännen Mimi Werner och bjuder på finstämda och avskalade konserter.
– Vi ser verkligen fram emot att få spela och sjunga i Lysekils vackra och stora kyrka, säger duon Brolle och Mimmi Werner.

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Annons
Nyhetsarkiv