”För att vi skall få fler poliser till vår kommun är det viktigt att göra anmälningar varje gång något inträffar. Trots att det ibland kan ta lång tid att komma fram på telefon för att göra en anmälan så skall vi inte ge upp utan invänta vår tur i telefonen. Alla dessa anmälningar registreras och om fler anmälningar kommer in till polisen ökas möjligheten till att få fler poliser på plats i Lysekil, berättade kommunpolisen Dan Carlsson. Arkivbild: Anna-Maria Holmgren

”Anmäl alla brott – så får vi fler poliser”

Kommunpolisen gästade PRO Lysekil

2019-05-03 Kommunpolisen Dan Carls­son gästade PRO Lysekil vid senaste mötet. Framför allt varnade han för att antalet bedrägerier och stölder tenderar att öka även i Lysekil, Sote­näs och Munkedal.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv