Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht var imponerad över engagemanget och företagarandan i Sörbygden när han gästade Hedekas på tisdagen. Här samtalar han med några av dem vid en lunch på pizzerian i Hedekas. Foto: Maria Soläng

Ministerbesök i Hedekas

Sven-Erik Bucht: ”Imponerad över engagemanget i Sörbygden”

2017-09-21 Landsbygdsminister Sven-Erik Bucht var imponerad över engagemanget och företagarandan i Sörbygden när han gästade Hedekas på tisdagen.

Under måndagen och tisdagen tog landsbygdsminister Sven- Erik Bucht Sverigeresan till Västra Götaland för en andra gång. Under två dagar besökte ministern blå näringar, lanthandlare och en strutsfarm. Landsbygdsministern har under våren rest till ett stort antal kommuner i Sveriges samtliga län. Nu fortsätter han att besöka fler under hösten.
– Jag bor själv i en liten by och jag vet hur viktigt det är att kunna köpa sin mat och hämta ut sin post inom rimligt avstånd. Jag blev väldigt imponerad av lanthandeln och framför allt vilket brett utbud Kent Johansson lyckas hålla, säger han.

Läs hela texten i papperstidningen.
Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv