Två personer knivskars under måndagsförmiddagen i Brastad. Arkivfoto

Två personer knivskars i Brastad

Två personer greps misstänkta för försök till mord alternativt dråp

2017-01-16 En man i 40-årsåldern knivskars i buken och fick föras med ambulans till NÄL efter ett bråk på Lysekilsvägen i Brastad på måndagsförmiddagen.
En annan man knivskars i handen. Två män greps av polisen en stund senare i en närbelägen bostad, misstänkta för försök till mord alternativt dråp.

Det var klockan 10.35 som larmet kom från Lysekilsvägen. Två personer hade blivit knivskurna utomhus och polis och ambulans kom till platsen. En man i 40-årsåldern hade blivit knivhuggen i buken och avfördes med ambulans till NÄL.

– Han kommer att förhöras av polisen först efter att han har opererats. Den andra mannen som knivskadades i handen kommer att förhöras under dagen, säger polisens presstalesman Christer Fuxborg.

Platsen avspärrad

Efter lite informationsinhämtning på platsen kunde polisen gripa två personer i en närbelägen bostad. Båda är misstänkta för försök till mord alternativt dråp.

De gripna kördes till polisstationen i Uddevalla för vidare utredning. Platsen spärrades av och man inledde en teknisk undersökning.
För stunden är det oklart vad som ligger bakom bråket.

Publicerad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv