Tanken med Slipens Hotell och Pensionat, som kommer att hålla full hotellstandard, är att förlänga säsongen för restauran­gen i Fiskebäckskil. Bakom satsningen står Jonas Svensson, makarna Anita och Dan Andreasson och Reine Patriksson.

Nytt hotell i Fiskebäckskil

Varje rum berättar sin egen historia

2016-09-29 Varje rum har sin egen personlighet, här berättas skrönor, fiskarhistorier med en lagom portion av sanning och humor. I tisdags anlände de första gästerna till Slipens Hotell & Pensionat i Fiskebäckskil.

Reine Patriksson och Jonas Svensson är två drivna entreprenörer. Tillsammans förvaltar de bolaget Kustkrogarna, där vi hittar Brygghuset i Fiskebäcks­kil, NH5 i Lysekil, Stallgården i Rotviksbro och nu har de även gett sig in i hotellbranschen.

Tanken med Slipens Hotell och Pensionat, som kommer att hålla full hotellstandard, är att förlänga säsongen för restauran­g­­­­en i Fiskebäckskil. Det är familjen Andreasson med Dan, Anita och Annika, tillsammans med Håkan Nilsson, som är delägare i Lyckans Slip sedan något år tillbaka, som står för byggandet och…

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv