Hjärntrusten samlade i soffan för att ladda inför Pridefestival 2018, vars datum preliminärspikats till lördagen den 28 juli. Från vänster ses: Hannah Berg, Maria Kilbo, Anna Harrysson och Dana Flyman. På bilden saknas Thomas Millander som också är aktiv året runt i föreningen.

”Nästa år ska vi skapa en ännu större festival”

Lysekils Pride-förening har fått luft under sina vingar

2017-11-10 Sommarens Pride-festival i Lysekil blev en stor framgång.
Evenemanget väckte stor uppskattning och det gav ringar på vattnet.
– Nästa år kommer evenemanget att växa med fler aktiviteter från morgon till kväll, vi har även kända profiler på gång, som ska hjälpa till att sätta färg på festivlen, säger föreningens frontfigur, Anna Harrysson.

På torsdagskvällen samlades hjärntrusten för att planera nästa sommars Pride-festival, vars datum preliminärspikats till lördagen den 28 juli.
– Nu har vi etablerat Pride-festivalen och har en solid bas att stå på. Vi har fått jättebra respons och mycket bra återkoppling om vad vi kan förbättra. Dessa tips har vi verkligen lyssnat på och tagit till oss.

Gör som allt fler. Teckna en digital prenumeration och läs kompletta artiklar och hela tidningen i vår nya app. Mer info på: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv