Bobbo Wall, distriktssköterska på Capio Läkarhus i Lysekil ser över lagret av vaccination och mer är beställt.

I våras hade NU-sjukvården fem fall av mässling

2018-01-07 Hela Smittskydd Västra Götaland är i ett så kallat stabs­läge, alltså högsta beredskap med anledning av mässlingsfallen i göteborgsområdet.
Det innebär att man omfördelar arbetsuppgifter och prioriterar bort sådant som inte behöver göras i dagsläget. Uppmaningen vid symptom eller misstanke av mässling är att ringa 1177 Vårdguiden, absolut inte sätta sig i ett väntrum eller uppsöka akutmottagningen.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv