Den som gillar fotboll och padel kan få det bästa av två världar i helgen. Foto: Lysekils Padelcenter

Fotbollspadelturnering i Lysekils Padelcenter

2024-04-11 Till helgen blir det fotbollspadel-turnering i Lysekils Padelcenter. Det finns fortfarande utrymme för fler lag och alla är välkomna att anmäla sig.

På lördag anordnas en turnering i fotbollspadel i Lysekils Padelcenter. Tävlingen är för lag bestående av två personer och kommer att delas in i ett gruppspel och ett slutspel.
– Fotbollspadel är en helt ny spelform i Sverige, men populärt utomlands. Det spelas precis som vanlig padel, förutom att laget får ha maximalt tre touch på bollen innan den måste över nätet. Jag fick idéen om en turnering från David Karlsson för närmare ett år sedan och sen kom även Camilla Tinasdotter med en fråga om detta. Så jag tänkte bara att “nu testar vi”, säger arrangören Jens Christian Sverdrup Dahl, som driver Lysekils Padelcenter tillsammans med Fredrik Forsberg.
Han tillägger att det fortfarande finns plats för två lag till i turneringen, samt att den som är intresserad av att delta kan anmäla sig via appen “Matchi” eller genom att kontakta Lysekils Padelcenter.  

Publicerad:
Nyhetsarkiv