Allt gick Dingles väg

2015-02-09 Vilken söndag för Dingle AIK.
Själva krossade de Lerum med 1-11. Samtidigt tappade toppkonkurrenten poäng.
– Skönt med serieledning igen. Nu ska vi se till att inte snubbla under avslutningen, säger Fredrik "Godis" Nestorsson i DAIK.
Matchfakta:

FBC Lerum – Dingle AIK
Innebandy – division 4
Resultat 1-11 (1-3, 0-5, 0-3)
Publik: 12 personer
Bäst i Dingle: Anders Jonsson
Målskyttar: Jerry Johansson 3, Tobias Bengtsson 2, Hans Eklund 2, Daniel Bryngelson, Jesper Kongstad, Michael Winter, Sebastian Ohlsson
Nästa match: Högsbo AIK, hemma

Rappa byten, skyhög fart och frejdigt spel. Ett defensivt Lerum hängde med i tio minuter. Sedan var det Dingle-show för hela entrépengen.

– Redan från första tekningen kändes det riktigt bra. Alla spelare höll en hög standard och framför allt är jag nöjd med vårt tempo, säger Fredrik ”Godis” Nestorsson, spelande tränare i DAIK.

Allt stämde för Bengtsson

Särskilt bra var kedjan med Tobias Bengtsson, Hans Eklund och Daniel Bryngelson. En trio som inte spelat ihop särskilt länge, men som levererade borta mot Lerum.

– Jag vill speciellt framhålla Tobias Bengtsson. Han har gjort några träningar där han varit helt outstanding, men utan att få ut maximalt på match. Men nu stämde allt för honom.

Segern med 1-11 talar sitt tydliga språk och var en tydlig markering efter förlusten i förra omgången, säsongens första.

– Det har varit många tunga huvuden. Det blir väl så när man vinner, vinner och vinner. Vi hamnade i ett litet luftslott där vi vann allt och tänkte ”den här serien springer vi hem”. Därför är jag ruskigt nöjd över hur killarna tacklade den senaste förlusten. Det kunde inte bli bättre än vinst, serieledning och att Sävedalen kryssade mot Göteborg City, säger Fredrik ”Godis” Nestorsson.

Publicerad:
Nyhetsarkiv