Lagkaptenen Victor Karlsson gjorde två mål i fredagens match. Men han tvingades avbryta inför sista perioden på grund av en axelskada. Foto: Lennart Hård

Victor Karlsson låg bakom Vikings första seger

Gjorde två mål men skadade sig: ”Jag känner en oro inför tisdagens match”

2017-10-14 Säsongens första seger för Lysekils Vikings kom på fredagskvällen. Men det var en seger som kostade. I början av tredje fick laget klara sig utan tvåmålsskytten och lagkaptenen Victor Karlsson.

Fredagsmatch och ett 70-tal personer hade tagit sig till Gullmarsborgs ishall för att se när Lysekils Viking tog säsongen första seger. Det började också bra för hemmalaget som tog ledningen genom Simon Olsson, efter en fin passning från Jimmy Själin. Innan första perioden var över hade Viking säkrat sig en 2-0 ledning efter att Fredrik Hedlund gjort sitt första mål för kvällen.

Läs hela texten i måndagens papperstidningen eller e-tidningen. Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/