Axel Mellqvist, sjuksköterska och bakom sprutan Bobbo Wall, distriktssköterska på Capio Läkarhus i Lysekil. Centralt från Capio har de med anledning av mässlingfallen tagit beslut om att erbjuda all sin personal, födda mellan 1960 och 1980 som har ett osäkert immunitetsskydd, att få kostnadsfri vaccination. Axel som är född 1970 har bara fått en spruta tidigare och fick sin andra dos i fredags och nu ska han ha full immunitet mot mässling.

Uppmanar personalen att ta mässlingsvaccinet

2018-01-07 På Capio Läkarhus Lysekil följer de utvecklingen och den information som Västra Götalandsregionen ger via sin hemsida 1177 Vård­guiden.
– Det är också den informationen som vi hänvisar patienterna till på vår hemsida, som har en uppdaterad information om läget i regionen, säger Stefan Bremberg, chefläkare i Capio Närsjukvård.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv