Restaurang Sjökanten har struntat i att betala för sophämtningen i drygt ett år. Nu riskerar de att gå i konkurs. Arkivbild: Privat

Lysekilskrog har inte betalat för sophämtning – riskerar konkurs

2018-10-25 Restaurang Sjökanten har struntat i att betala för sophämtningen i drygt ett år. Nu riskerar de att gå i konkurs.
– Det är en väldigt lång tid med obetalda fakturor, säger Sofia Agertoft, kommunikations- och marknadsansvarig på Rambo.

Det är det kommunala renhållningsbolaget Rambo som har, genom ett inkassobolag, begärt om att försätta Sjökanten i konkurs. Med fem obetalda fakturor sedan september 2017 fram tills i dag är Brasserie Sjökanten skyldiga Rambo…..

Vill du också läsa tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv