En regnig dag och tom lekpark. Stadsparken brukar vanligtvis vara välbesökt och nu ska den bli mer attraktiv och mer anpassad för olika behov.

Lekplatser rustas upp för miljoner

Får bidrag på 2,1 miljoner kronor och satsar lika mycket själva

2018-01-10 Centrumlekplatserna i Lysekil och Brastad ska rustas upp för miljoner. Det är Boverket som satsar pengar i olika projekt i syfte att förbättra utemiljöerna i utsatta områden. Lysekils kommun ansökte och har nu fått 2,1 miljoner kronor i bidrag.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtsson, gabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv