Planarbetet återupptas nu för ett område i Norra Skalhamn. Planerna från Preems sida är att köpa marken och använda den för personalbostäder.

Knapp majoritet för att fortsätta med detaljplan i Norra Skalhamn

Preem planerar att köpa området och bygga personalbostäder

2017-12-01 Det avbrutna detaljplanearbetet för Norra Skalhamn återupptas. Beslutet togs av kommunstyrelsen i Lysekil på onsdagen. Det innebär att Preemraff kan fortsätta sina planer på att överta området och bygga bostäder för egen personal.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Andersson, thomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv