Anthon Garolla och Clara Brodén dukar upp julbordets läckerheter. Foto: Gabriel Berndtsson

Klassiskt julbord från grunden

Restaurang-och livsmedelsprogrammet i samarbete med Komvuxelever

2018-12-11 I förra veckan öppnade Boviks café och restaurangskola för årets julbord. Nu blir det julmat ända fram till julhelgen. Maten är lagad från grunden och det är ett klassiskt julbord, som elever från Restaurang-och livsmedelsprogrammet tillsammans med Komvux har tillagat.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv