Alexandra Jarnedal trivs som kallskänka och mästare på Brygghuset i Fiskebäckskil. Foto: Gabriel Berndtsson

Hon är mästare på desserter

Alexandra Jarnedal ger sina bästa knep inför julbaket

2017-12-23 Vad är väl en jul utan ­desserter och julgodis? Frågar vi Alexandra ­Jarnedal, som ni kanske känner igen från dessertmästarna 2017, så är julgodiset ­åtminstone den roligaste delen i hennes jobb.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv