Niclas Alexandersson, anläggningsarbetare, stensättare på LEVA, lagar hålet i gatan. ”Det är alltid en fördel om man skickar med en bild på det som ska åtgärdas. Då slipper vi åka ut och titta på skadan först, det blir mer effektivt då,” förklarar Nicklas.

Hål lagas efter digitala tips

2018-02-16 ”Fixa min gata” är en applikation där allmänheten kan hjälpa till att rapportera om något är trasigt, en lampa, ett potthål i gatan, något som behöver åtgärdas i kommunen. I applikationen eller på hemsidan ”Fixa min gata”, kan man sedan följa statusen på ärendet och anmälaren själv får alltid en återkoppling i ärendet.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad:
Gabriel Berndtsson, gabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Annons
Nyhetsarkiv