Trots att kaptenen Adam Strömberg och hans Munkedals IF tappade en 2-0 ledning i torsdagens hemmamatch mot Ödsmåls IK fick de ändå med sig en poäng. Nu gäller det att ta sikte mot söndagens bortamöte mot Högsäters GF. Arkivbild: Magnus Svensson

Fjärde oavgjorda matchen i rad

Tappade 2-0 ledning – trots det var ”Svea” nöjd

2017-09-15 Munkedals IF:s trend verkar hålla i sig. För fjärde matchen i rad blev det ett oavgjort resultat och denna gången när Ödsmåls IK kom på besök, men inte på idrottsplatsen i Munkedal. Trots planbytet var tränaren nöjd efteråt.
– Det är rättvist, helt och hållet. Jag tror också vi har mer nytta av poängen än dem, säger tränaren.

I lördags skulle Munkedals IF ha mött topplaget Ödsmåls IK på hemmaplan. Men det intensiva regnandet, dagarna innan matchen, tvingade Munkedal till att ställa in matchen. Men på måndagseftermiddagen konstaterade klubben, på sin hemsida, att matchen kunde spelas redan samma vecka – men i Hällevadsholm.
På torsdagen var det alltså dags och enligt tränaren Sven-Eric ”Svea” Ohlsson var det ett klart bättre lag som de ställdes mot.
– De hade mer boll än oss och skapade mycket fler målchanser. Men vi försökte ligga tätt och lyckas också med det.

Gör som allt fler. Teckna en digital prenumeration och läs kompletta artiklar och hela tidningen i vår nya app. Mer info på: http://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Malin Rindvik, malin@lysekilsposten.se0523-667088
Annons
Nyhetsarkiv