Jonas Skarin, Johanna Johansson och Matilda Lindh inledde DM med att dansa dubbelbugg. ”Vi är nöjda med alla danser som vi gjorde” säger en glad Johanna Johansson efteråt. Foto: Malin Rindvik

Dansglädje för stora och små

Lokala dansare blev DM-mästare i fyra olika klasser

2017-11-01 Munkedals idrottshall fylldes av entusiastiska dansare och publik när Örekilsdansen hade premiär. Lokala dansare kammade dessutom hem fyra guldmedaljer på eftermiddagens DM.

Ett hundratal dansare från olika delar av Sverige hade samlats i Munkedal. Det bjöds på Lindy Hop, West Coast Swing, Bugg, Dubbelbugg, Boogie Woogie och Rock´n´Roll. För flera av dansarna var det första gången som de tävlade.
– Vi hade dansare som yngst var fem år. De var helt lyriska efteråt. För dem var de nog också extra roligt att få se eliten dansa på eftermiddagen, säger Monika Andersson som är ordförande i Munkbuggarna.

Läs hela texten och se fler bilder i papperstidningen eller e-tidningen. Tidningen kan läsas från klockan 16.00 varje utgivningsdag. Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: http://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Malin Rindvik, malin@lysekilsposten.se0523-667088
Annons
Nyhetsarkiv