Terje med boken ”DE VAR OGSÅ KRIGSSEILERE”. Han skrev den svenska delen i detta praktverk som listar alla sjömän som dog under norsk flagg under kriget. Han är oerhört glad att han fick vara med om att skriva denna bok.

”Alla har något att berätta”

Terje Fredh har intervjuat runt 10 000 personer genom årens lopp

2018-05-24 Han har alltid haft ett intresse av att skriva och när Terje Fredh gick i grundskolan satt han alltid kvar som sista elev när det var uppsatsskrivning.
Han har intervjuat många personer under sin tid som journalist. En del kändisar har det också blivit, bland annat Kjell-Olof Feldt, Olof Palme och Evert Taube. Men hans främsta intervjuminne det har han från intervjun med Svea Svanberg.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Annons
Nyhetsarkiv