Nicky Andersson satte straffen i den 82:e matchminuten som innebar 4-3.Men närmare än så kom inte Kungshamn mot tabelltvåan Ödsmål. Arkivbild: Lennart Hård

Succé byttes till besvikelse över en halvlek

Kungshamns IF orkade inte hålla ihop laget - nu väntar rysarmatch

2017-09-18 En första halvlek där det skapades flera målchanser och också ett ledningsmål. Men sedan kom tappet i andra och Kungshamns IF orkade inte hålla ihop ­laget. KIF får därför kämpa för att behålla sin plats i div 4.

Det började på bästa tänkbara sätt när Kungshamns IF åkte till Stenungsund för att möta Ödsmåls IK. I den 34:e matchminuten gjorde KIF:s Mohammad Teymouri första målet.  Det stod sig också in i andra halvleken – som tränaren ­Magnus ”Fimpen” Olsson var väldigt nöjd med efteråt.
– Vi spelar riktigt bra. Vi står rätt i våra positioner och skapar många målchanser som vi tillslut får utdelning för, genom Mohammad. Vi fick känslan av att det här kan vi faktiskt fixa, säger han och påpekar att det var inget som han hade på känn på förhand. Det skiljde ändå 32 poäng lagen emellan.

Läs hela texten i papperstidningen.
Du vet väl att du kan gå in och teckna en prenumeration och få den digitala tidningen på köpet: https://www.lysekilsposten.se/prenumeration/
Det går även att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv