Arkivbild från gammaldags julmarknad på Nordens Ark, förutom allt hantverk och delikatesser har de ett trevligt program för både vuxna och barn.

Här ska bocken pyntas och robotar kommer till Nordens Ark

2017-12-03 Det ryktas att tomten kommer till Munkedals centrum. I Kungshamn laddar Lucia med tärnor för att lysa upp i vintermörkret. På Smögen blir det aktiviteter för stora och små, där bland annat Smögens julbock ska pyntas. Nordens Ark bjuder på gammaldags julmarknad med moderna inslag av robotar.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv