Dingle AIK tog hem division 4 förra säsongen. I år väntar division 3 och tuffare motstånd. ”Sett över 22 matcher bör vi kunna hamna på övre halvan”, säger tränare Fredrik ”Godis” Nestorsson. Arkivfoto: Joel Hansson

Dingle AIK redo för division 3-säsongen

DAIK hoppas kunna etablera sig på övre halvan

2015-10-01 Trots en inte helt optimal uppladdning med skador och spelare som inte har kunnat träna fullt, och trots att laget kommer stöta på betydligt tuffare motstånd än förra året, så hoppas Dingle AIK kunna etablera sig i division 3.
– Sett över 22 matcher bör vi kunna hamna på övre halvan, säger tränare Fredrik ”Godis” Nestorsson.

Efter att ha kammat hem division 4 förra säsongen spelar Dingle AIK säsongen 2015/16 i innebandyns division 3. Förutom tuffare motstånd innebär uppflyttningen ett större intresse kring de övriga lagen och bättre matchtider. Nu är det slut på bortamatcher klockan tio på söndagsmorgnarna i en tom och dålig hall i Göteborgs utkanter.

– Det ska bli fantastiskt skönt. Nu spelar vi på helgeftermiddagarna och kvällar. Förhoppningsvis dyker det upp några själar på läktaren under bortamatcherna också. Men vi är nog ändå ohotade i publikligan, säger Fredrik ”Godis” Nestorsson.

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv