Berntsson och Jörgensen tar över Bovall/Hunnebo

2014-10-27 Mikael ”Sandåker” Johansson lämnar över tränarpiskan i Bovall/Hunnebo till Alexander Berndtsson och Anders Jörgensen.
Alexander Berntsson ska fortsätta som spelare i Kungshamns IF och då det krockar tidsmässigt med Bovall/Hunnebos träningar eller matcher får målvakten Anders Jörgensen ta hela ansvaret.
IMG_4505 kopia

Alexander Berntsson, här på en KIF-träning, och Anders Jörgensen tar över Bovall/Hunnebo.

– Det är ett delat ansvar rakt av, på lika villkor, även om de får lite olika uppgifter i och med deras bakgrund. Anders har ju målvaktsperspektivet med sig och Alexander har sin utgångspunkt som utespelare, säger Roland Mattsson, spelaransvarig.
Alexander Berntsson ser fram emot en spännande säsong, med en bra mix av spelare.
– Jag har jobbat som fotbollsinstruktör för ungdomar ett par somrar i rad nu och brinner verkligen för att utveckla nya duktiga fotbollsspelare. Jag ska försöka förmedla vidare det jag lärt mig under mina år i Blåvitt och som seniorspelare. B/H presenterade en vision om en nysatsning på den unga duktiga generationen som är på väg upp i Sotenäs, i kombination med några mer rutinerade pjäser som verkade intressant, och jag beslutade mig helt enkelt för att tacka ja, säger 22-årige Alexander Berntsson.

“Utveckla juniorerna”
Roland Mattsson tror att flera duktiga juniorer i Sotenäs kommer att få prova på seniorfotboll under året.
– Som vi ser det blir det en stomme med de så kallade äldre spelarna, vad man nu kan kalla äldre. Sedan handlar mycket om att fostra och utveckla juniorerna, med spel på seniornivå.
Bovall/Hunnebo slutade i år på en sjunde plats i division 6, med tre segrar, fem oavgjorda och åtta förluster.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv