Killarna som hade avslutning i pingishallen under tisdagskvällen. Övre raden: Adam Larsson, Alvin Klason, Liam Johansson, Ivo Thomasson och Lucas Bengtsson. Nedre raden: Hussein Ramazoni, Aligar Ramazoni, Hampus Mörk, Rasmus Gillberg och Philip Hogmalm.

Avslutning på pingissäsongen

Lysekils PK är nöjda med året: ”Varit fullt på borden nästan varje gång”

2016-04-21 Nu är pingissäsongen över.
Lysekils Pingisklubb kan se tillbaka på en lyckad säsong, med många nybörjare som hittat till pingishallen, och ett comebackande A-lag som vann division 5.

Lysekils Pingisklubbs verksamhet är uppdelad i tre verksamheter, motionärer, A-laget och nybörjare. Just på nybörjarsidan har klubben sett en klar ökning den senaste tiden.

– Det har nästan varit fullt på borden varje gång. Det är jätteroligt att ungdomarna har börjat hitta hit igen, säger Carl-Johan Andersson på LPK.

Under säsongen bjöd LPK in killarna som bor på flyktingboendet i Lyse, och flera av dem har nu blivit medlemmar i föreningen.

A-laget vann serien

Även för föreningens A-lag, som inför årets säsong startade upp igen, har det gått bra. Laget, som bestod av Carl-Johan Andersson, Julia Fredriksson, Olle Nydén, Mathias Hansson och Duc Vu, vann division 5 på 19 poäng.

– Vi tappade bara en poäng på hela året, i första omgången mot Dals BTK när vi kryssade 7-7. Som det ser ut just nu fortsätter vi spela nästa säsong också..

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv