Tobias Berntsson blev näst bäste målskytt bakom spelande tränaren Rasmus Andersson. Arkivfoto: Lennart Hård

Knapp förlust i Ulricehamn för LHK

”Surt att förlora med ett par bollar – framförallt defensiven som inte fungerade”

2016-12-05 Lysekils HK åkte på en knapp bortaförlust i Ulricehamn. Slutsiffrorna skrevs till 27-25.
– Vi är inte så elaka som vi kan vara bakåt och framåt saknar vi kylan, säger spelande tränaren Rasmus Andersson.

Fyra poäng skiljde lagen åt till Ulricehamns favör i tabellen inför matchen, och de började bäst. Mot slutet av första halvlek hade hemmalaget jobbat upp en ledning med fem mål, 10-5. LHK avslutade snyggt och putsade siffrorna till 12-10.

Efter paus höll lagen jämna steg i tio minuter, sen gjorde Ulricehamn ett ryck som Lysekil inte orkade spurta ikapp. LHK var…

Publicerad: Uppdaterad: