Man häktad för bilstöld

2022-11-17+ En man har begärts häktad, misstänkt för narkotikabrott och tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Ung man åtalas för rånförsök i Grundsund

Samma person dömdes för rånet mot Tempo Brodalen i januari 2020

2022-11-11+ En man i 20-årsåldern åtalas för rånförsök och olaga hot, sedan han försökt råna ICA Nära i Grundsund i september månad. Samma person ut­satte Tempo Brodalen för ett väpnat rån i januari 2020.

Brastadbo döms efter olaga hot mot familjen

2022-11-09+ En man i 60-årsåldern från Brastad har dömts till villkorlig dom och dagsböter efter att ha gjort sig skyldig till två fall av olaga hot gentemot sin fru. Vid det ena tillfället ska mannen ha riktat en kniv mot kvinnan och vid det andra tillfället ska även parets son ha blivit hotad.

Brastadbo döms efter olaga hot med kniv mot sin egen familj

2022-11-07+ En man i 60-årsåldern från Brastad har dömts till villkorlig dom och dagsböter efter att ha gjort sig skyldig till två fall av olaga hot gentemot sin fru. Vid det ena tillfället ska mannen ha riktat en kniv mot kvinnan och vid det andra tillfället ska även parets son ha blivit hotad.

Terroriserade sin ex-sambo – döms till fängelse

Man från Lysekil dömd för flera olika brott

2022-11-04+ En man från Lysekil har dömts för grov fridskränkning, olaga hot och misshandel. Detta efter att han funnits skyldig till flertalet fall av misshandel, hot och kränkningar gentemot en kvinna som han tidigare har haft ett förhållande med.

Stort narkotikanätverk sprängt – Lysekilsbor misstänks

2022-10-13+ 40 kilo amfetamin och en större mängd hasch. Det är beslaget efter att polisen i Fyrbodal sprängt ett stort narkotikanätverk efter en lång spaningsinsats. Totalt nio personer är misstänkta för synnerligen grov narkotikasmuggling, varav två är från Lysekil.

Man åtalas för stöld i Hunnebostrand

2022-09-28+ En man i 40-årsåldern åtalas vid Uddevalla tingsrätt för stöld. Mannen ska under hösten 2020 tagit sig in i en villavagn i Sotenäs kommun.