Ny tränare klar för LAIK/SAIS

2022-11-17+ Lysekil–Stångenäs har gjort klart med en ny tränare inför nästa säsong av damernas division 3 i fotboll.

Första Höstrusk-helgen blev en succé

2022-11-14+ Fullsatta läktare, hamburgergrillning i strålande väder och nöjda spelare och ledare.­ Första halvan av årets upplaga av “Höstrusket” blev en mycket lyckad tillställning.

Nästan 100 lag anmälda till futsalfesten i Brastad

– Dags för årets upplaga av “Höstrusket”

2022-11-09+ På fredag startar årets upplaga av futsalcupen “Höst­rusket”, som spelas under kommande och nästa helg.
Turneringen arrangeras i Brastad Sporthall av Stångenäs AIS och riktar sig till ungdomar mellan 8–15 år. Hela 93 lag har anmält sig.

Desarmerat SAIS avslutade med storförlust

2022-10-10+ SAIS sista match för säsogen blev en brakförlust mot Hamburgsund. Med endast ett fåtal av de ordinarie spelarna tillgängliga så tog Oliver Karlsson med sig ett minst sagt ungdomligt lag i sin sista match som tränare för laget. Och då gick det som det gick.
– Jag hoppas att erfarenheten gav de unga spelarna en kick inför nästa säsong, säger han efteråt.

Stångenäs chanslösa mot seriesuveränen

2022-09-30+ Stångenäs AIS förlorade stort mot Strömstad, som redan har vunnit herrarnas division 5, under fredagskvällen. SAIS-tränaren Oliver Karlsson menar att hans spelare gick bort sig vid ett flertal tillfällen men betonar samtidigt att förlusten mest av allt berodde på att Strömstad är ett mycket skickligt lag.
Förlusten innebär att Stångenäs kommer att sluta nia eller tia i serien.

Inspirerat Ödsmål besegrade Stångenäs

Lysekil fick ingen hjälp av lillebror

2022-09-24+ Stångenäs AIS förlorade under fredagskvällen mot Ödsmåls IK hemma på Brastad Arena. Det var en rättvis förlust mot en extremt skicklig motståndare.
Resultatet innebär att Ödsmål kopplar greppet om andraplatsen i division 5. Det är förstås dåliga nyheter för Lysekils AIK, som ligger fyra och kämpar om en uppflyttningsplats.