Munkedal förstörde festen för Viking

2023-02-18+ Viking åkte på en blytung förlust i fredagens derby mot Munkedal. De förlorade på övertid i en match där mycket av fokuset riktades mot det hårda spelet och domarna.
Nu måste Rönnäng tappa poäng i sin avslutande match för att Lysekil ska kunna vinna serien.

Munkedals BK hyllades i Scandinavium

2023-01-30+ Förra veckan var Munkedals ordförande Tommy Strömberg på plats i Scandinavium när Frölunda HC hyllade moderklubbar till nyblivna NHL-proffs.

Blytung förlust för MBK

2023-01-30+ Munkedal förlorade mot Rönnäng och är sannolikt avhängda från striden om förstaplatsen i Hockeytrean, södra A:s fortsättningsserie.

Stjärnorna gör comeback när Munkedals BK anordnar trekronasmatch

Viktigt initiativ för klubben – som har drabbats hårt av kriget i Ukraina

2023-01-20+ Den elfte februari blir det hockeyfest på Skogsvallen när Munkedal möter Varberg. Inträdet är gratis och på isen kommer det finnas spelare med massor av rutin från Hockeyallsvenskan, SHL och till och med NHL.
Initiativet, där företag och privatpersoner kommer att sponsra Munkedals BK med minst tre kronor per åskådare, är också en viktig pussel­bit i föreningens kamp för att få ihop ekonomin i råd­ande kristider.

Dahl Ryde stor hjälte i Vikings derbyseger

2022-10-19+ Lysekil Hockey Viking plockade sina första tre poäng för säsongen i tisdagens derby på hemmais mot Munkedal.
Lagets målvakt Simon Dahl Ryde blev den stora matchhjälten. Tack vare hans storspel kunde Lysekil plocka en resultatmässig storseger, trots en jämn matchbild.
– Vår målvakt är skillnaden idag, säger Vikings tränare Tapio Vihma efter slutsignalen.

“En speciell känsla”

Dags för årets första derby mellan Munkedal och Viking

2022-10-17+ När Lysekil tog sig till Alltrean förra året så gjorde man det genom att slå ut Munkedal i ett direkt avgörande derby i den sista omgången. Under tisdagskvällen är det dags för årets första möte lagen emellan.
Lysekil är på jakt efter årets första seger, medan Munkedal vill bygga vidare på sin starka seriestart.
Vikings vikarierande lagkapten Pontus Berthold och Munkedals tränare Christian Rajasalo är båda övertygade om att det kommer bli en speciell tillställning. Precis som det brukar bli när lagen drabbar samman.