LHK imponerade i USM

onsdag+ Lysekil gjorde i helgen en stark insats i Ungdoms-SM för 14-åriga pojkar. Speciellt med tanke på att de flesta av spelarna i laget var ett år yngre än sina motståndare.
– Killarna gjorde en fantastisk insats, summerar tränaren Camilla Spikh.

Lysekilstrion redo för Sverigecupen

2022-11-10+ I helgen riktas handbolls­sveriges blickar mot Ny­köping. Där kommer landets bästa femtonåringar att göra upp i Sverigecupen.
Turneringen spelas mellan olika distriktslag och Lysekils Handbollklubb finns representerad både på pojk- och flicksidan.
– Det här är jättestort för oss, säger LHK:s ordförande Camilla Carlsson.

Framgång för LHK:s F14-lag i Ungdoms SM

2022-10-19+ Lysekils F14-lag lyckades i helgen knipa en andraplats i Ungdoms-SM:s inledande gruppspel. Det innebär att laget kommer att ställas mot toppmotstånd i tävlingens nästa steg.

Lysekil avslutade lärorikt USM med vinst

2022-10-03+ Lysekils F16-lag i handboll fick ett tufft första steg i USM. I gruppspelet blev det se och lära mot två division 1-motståndare.
I söndagens placeringsmatch blev det dock seger och efter turneringen är tränaren Annelie Sandsten nöjd med lagets insats.
– Vi kämpar på och ger inte upp, säger hon till Lysekilsposten.

Stor handbollsfest i Brastad och Lysekil

LHK arrangerar första steget i SM för 16-åringar

2022-09-28+ I helgen blir det handbollsfest i Brastad och Lysekil. Lysekils Handbollklubb är nämligen en av arrangörerna till första steget i Ungdoms-SM i handboll för 16-åriga flickor. Det kommer att bli gruppspel i Brastad Sporthall under lördagen och slutspel i Kronbergshallen under söndagen.
Dessutom utlovas feststämning, musik och nygrillade hamburgare.
– Det blir en riktig handbollsfest, säger Annelie Sandsten, som är en av ledarna i Lysekils lag.

LHK står utan seniorlag

2022-09-26+ Det blir ingen seniorhandboll i Kronbergshallen i år. Lysekils Handbollsklubb har inte nog med spelare för att få ihop ett A-lag vare sig på herr- eller damsidan.
Tråkigt, förstås. Men klubbens ordförande Camilla Karlsson menar att det finns gott om anledningar att se positivt på LHK:s framtid.

LHK firade Handbollens Dag med öppet hus

– Full aktivitet i Kronbergshallen under lördagen

2022-09-20+ Under lördagen firade Sverige Handbollens dag. För Lysekils Handbollklubb innebar det att föreningen hade öppet hus i Kronbergshallen mellan 10–17.
Alla som var intresserade var välkomna att träna, spela och ha kul med klubbens ungdomslag som alla var på plats under dagen.
– En härlig dag i hallen, summerar klubbens föreningsutvecklare Camilla Spikh