SAIS förlorade mot Bullaren

Igår 18:09+ Under fredagen förlorade Stångenäs AIS mot serietvåan Bullarens GOIF i damernas division 3 i fotboll. SAIS-tränaren Jim Lundh menar att effektiviteten måste bli bättre om Brastadslaget ska få igång poängskörden ordentligt.

Första segern för SAIS damer

2024-05-13+ Stångenäs AIS tog sin första seger i damernas division 3 i fotboll under torsdagen. De besegrade Eds FF på bortaplan och klättrade således en plats uppåt i tabellen.

Ny förlust för SAIS damer – kvar på noll poäng

2024-05-02+ Stångenäs AIS åkte på sin fjärde förlust under onsdagen. Lagets tränare Jim Lundh medger att resultaten har påverkat stämningen i laget, men han tror samtidigt att trenden kommer att vändas.

Dramatisk avslutning när SAIS föll i hemmapremiären

2024-04-21+ Stångenäs AIS förlorade hemmapremiären mot Stenungsund i damernas division 3. Under de avslutande tio minuterna hann de både komma tillbaka från underläge och tappa matchen igen.
– Det känns lite surt, konstaterar SAIS tränare Jim Lundh

SAIS kryssade mot Bovall-Hunnebo

2024-03-26+ Stångenäs spelade 2–2 mot Bovall-Hunnebo på Brastad Arena i den andra omgången av damernas DM-gruppspel. Lagets tränare Jim Lundh vittnar om ett spelmässigt övertag för hemmalaget, men poängterar att det finns lite att jobba på i den sista tredjedelen.

Hedersam förlust för SAIS i DM-premiären

2024-03-09+ Trots att de kom till spel med en tunn trupp så lyckades Stångenäs AIS ge Orust FC en rejäl match i damernas DM-premiär. Till sist blev det dock förlust med 4–2.
– Jag tycker inte att slutresultatet speglar matchen, säger SAIS-kaptenen Linnea Front.

Hoppet lever – Stångenäs besegrade Uddevalla

Kan fortfarande vinna serien

2024-01-18+ Stångenäs lyckades, med nöd och näppe, besegra Uddevalla under onsdagskvällen. Det innebär att hoppet om serieseger fortfarande lever inför fredagens derby i Brastad Sporthall.

Rafflande avslutning väntar – SAIS kan bli mästare i hemmaderbyt

2024-01-17+ Stångenäs AIS förväntade sig att bli ett bottenlag när de anmälde sig till damernas division 1 i futsal. Nu har de istället chans att vinna serien.
Fredagens derby mot Munkedal, hemma i Brastad sporthall, kommer förhoppningsvis att bli direkt avgörande.
– Alla är jättetaggade nu när vi är så nära, säger SAIS spelande tränare Vilma Jolbäck.

Uddamålsförlust för SAIS i toppmötet

2024-01-06+ Stångenäs AIS förlorade toppmötet på hemmaplan mot Ödsmål i damernas division 1 i futsal. I en jämn match blev gästernas Camilla Göransson tungan på vågen.

LAIK/SAIS blir endast SAIS

– Lysekils AIK avslutar samarbetet

2023-11-27+ Lysekils AIK och Stångenäs AIS kommer inte längre att ha ett gemensamt representationslag i fotboll på damsidan. LAIK har valt att dra sig ur samarbetet.
Det nuvarande division 3-laget kommer nästa år att heta Stångenäs AIS, medan Lysekils AIK planerar att starta upp ett eget damlag inför säsongen 2025.

LAIK-SAIS slog serieledaren

2023-11-27+ Under söndagen besegrade Lysekil-Stångenäs serieledaren H.E.F Valbo i damernas division 1 i futsal. Matchen slutade 7–6.
– Jag tycker vi kämpar på bra hela matchen, säger den spelande tränaren Vilma Jolbäck.

Seger mot Uddevalla för LAIK/SAIS futsallag

2023-11-16+ Fotbollssäsongen är slut, men spelarna i LAIK/SAIS har inte fått nog. Därför har de startat ett futsallag.
Under onsdagen vann de mot Uddevalla med 6–3 i damernas bohuslänska division 1.
– Vi hade många fina kombinationer och uppspelsvarianter i första halvlek, säger Vilma Jolbäck, spelande tränare.

Forsström Hammar årets spelare i LAIK-SAIS

Och Ida Tornberg utsågs till årets genombrott

2023-11-08+ I helgen hade Lysekil-Stångenäs damlag en avslutningsfest tillsammans med Lysekils AIK:s herrlag. I samband med detta delades individuella priser ut till spelarna som utmärkt sig lite extra under säsongen. På damsidan var det Timea Forsström Hammar och Ida Tornberg som fick de finaste utmärkelserna.

LAIK/SAIS avslutade med kross

2023-10-09+ Lysekil/Stångenäs avslutade säsongen med en rejäl urladdning mot Munkedal. 8–1-segern på Brastad Arena innebär att Lysekilslaget slutar sjua i division 3, en poäng bakom sjätteplatsen som de siktade mot.

LAIK/SAIS förlorade mot Vallen

Laddar om för säsongsavslutning mot Munkedal

2023-10-03+ Lysekil/Stångenäs förlorade på bortaplan mot Vallen under måndagskvällen, vilket innebar att två målsättningar gick i kras samtidigt.
Nu laddar laget om för säsongsavslutning mot Munkedal på Brastad Arena.

Lysekil-Stångenäs upp på sjätteplats

I fas med målet för säsongen – efter kryss på bortaplan mot Stenungsund

2023-09-25+ Lysekil–Stångenäs fick med sig ett kryss från bortamötet med Stenungsund. Det innebär att de nu, med två matcher kvar att spela, ligger i fas med målet de satte upp inför säsongen.
– Vi vill satsa på att komma sexa, säger lagkaptenen Linnea Front.

Storförlust för LAIK-SAIS mot topplaget

2023-09-12+ Rössö F19 blev för svåra för Lysekil-Stångenäs. Söndagens match slutade 11–4 till Uddevallalaget och innebar att LAIK-SAIS halkade ner till åttonde plats i tabellen.

Hedersam förlust mot serieledaren för LAIK-SAIS

“Har fått en nytändning efter sommaruppehållet”

2023-08-28+ Lysekil-Stångenäs gav serieledande Herrestad en rejäl match under söndagen. Uddevallalaget lyckades dock till sist knipa segern, efter ett hattrick av Ebba Hansen.
– Vi stod upp bra och förtjänade nog minst ett kryss, säger LAIK-SAIS lagkapten Linnéa Front efter matchen.

Andra raka för LAIK-SAIS

2023-08-19+ Lysekil-Stångenäs besegrade Valbo under fredagskvällen. Segern var lagets andra raka sedan sommaruppehållet.