Olika bollar i luften hos Gullmaren Centre Court

2022-11-07+ Hos Gullmarens Centre Court finns det plats för olika typer av idrotts­utövare.
Under helgen har föreningen anordnat ett läger för sina para­tennisspelare. samtidigt som det nystartade och mycket muntra pingislaget har haft träning i Gamla Idrottshuset.
– Vi vill utvecklas hela tiden, säger föreningens ordförande Dag Jönsson.

Tuffa elräkningar väntar föreningar med egna lokaler

2022-10-03+ Höga elpriser drabbar hushållen, företagen men också föreningslivet. Det finns en stor oro för skenande elräkningar bland idrottsklubbar och föreningar över hela Sverige. Björn Eriksson, ordförande för Riksidrottsförbundet trummar för att man på både riks- och kommunal nivå bör stötta föreningarna.

Gullmaren Centre Court överraskade alla

Arrangörsklubben kom fyra i Nordiska Mästerskapet i short mat bowls för tremannalag

2022-09-27+ Under helgen spelades Nordiska Mästerskapet i short mat bowls för tremannalag i Gamla Idrottshallen i Lysekil.
Jörgen Sundberg, Bjarne Andersson och Mikael Larsson från Ödeborgs IF plockade hem titeln efter att ha besegrat självaste förbundskaptenens lag i finalen.
Den största överraskningen i turneringen var att Dag Jönsson, Sebastian Jönsson Ramon de Paz Riviera från arrangörsklubben Gullmaren Centre Court lyckades ta sig hela vägen till semifinal.

Nordiska mästerskapet arrangeras i Lysekil

Gullmaren Centre Court arrangerar NM i short mat bowls i helgen

2022-09-23+ Under lördagen och söndagen kommer Nordiska Mästerskapet i short mat bowls, som kan beskrivas som en blandning av boule och curling, att arrangeras i gamla idrottshuset vid Gullmarens Centre Court.
Arrangören Dag Jönsson utlovar en tävling på absolut högsta nivå och betonar att alla som är intresserade är varmt välkomna att komma och titta.