Dingle gick segrande ur rafflande seriefinal

– Stor underhållning i fullsatt hall när Dingle slog Floda

2022-11-20+ Den välspelade seriefinalen mellan Dingle och Floda blev en minst sagt dramatisk historia inför en fanatisk hemmapublik.

Dingle upp i delad serieledning

2022-11-07+ Efter en spännande omgång, där topplagen ställdes mot varandra, så kan Dingle AIK konstatera att de ligger i tredelad serieledning i herrarnas västsvenska division 5 i inne­bandy.

Dingle AIK vände och vann i toppstriden

2022-10-31+ Dingle AIK besegrade under fredagen Göteborg City på hemmaplan i herrarnas division 3 i innebandy. Efter en tung start så lyckades hemmalaget vända ett tremålsunderläge till en fyramålsseger.
Resultatet innebär att de två lagen byter plats i tabellen och Dingle ligger nu tvåa, en poäng efter serieledande Floda.

Tredje raka för Dingle AIK

2022-10-17+ Dingle AIK går som tåget i herrarnas division 3, västsvenska, i innebandy. I fredags besegrades Guldheden med hela 13-2 och Munkedalslaget toppar alltjämt serien.
Till helgen väntar ett rejält styrkeprov mot Pixbo Wallenstam.

Publiklaget Dingle AIK siktar mot toppen

2022-10-10+ Innebandysäsongen har börjat och det stora publik­laget Dingle AIK är bättre rustat än på många, många år. De har inlett säsongen med två storsegrar och planen för i år är att vara med och slåss i den absoluta toppen av division 3.
– Vi har den vassaste och bredaste truppen jag har varit med om, säger tränaren Fredrik Nestorsson.

Storseger för Dingle AIK i innebandypremiären

2022-10-03+ Dingle AIK körde över Torslanda IBF fullständigt när herrarnas division tre, västsvenska, i innebandy drog igång under helgen.
Matchen slutade 14–5 efter att Dingle gjort en urstark andraperiod.