Dingles herrar åker ur division 2

2024-03-09+ Det blev bara en säsong i division 2 för Dingles innebandyherrar. Fredagens förlust mot Älvstranden innebär att de är tillbaka i division 3 nästa år.
Tränaren Fredrik Nestorsson är förstås besviken, men han har stora förhoppningar inför framtiden.

Dingles herrar på nedflyttningsplats

Förlorade med stora siffror mot Frölunda

2024-02-19+ Dingle AIK:s herrar startade starkt men förlorade till sist stort på bortaplan mot Frölunda. Det innebär att de ligger på nedflyttningsplats med fyra omgångar kvar av innebandyns division 2.

Dingles herrar vann nervkittlande målfest

Tog två viktiga poäng i bortamötet med Surte

2024-02-04+ Dingle AIK vann på bortaplan mot Surte i herrarnas division 2 i innebandy. Därmed tog de sig från elfte till tionde plats i den tolv lag långa tabellen.

Dingles herrar på nedflyttningsplats

Förlorade femte raka under söndagen

2024-01-29+ Dingle AIK förlorade stort på hemmaplan mot Herrestad under söndagen. Det innebär att de nu ligger på nedflyttningsplats i innebandyns division 2.
– Många spelare i laget är lite besvikna, säger tränaren Fredrik Nestorsson.

Klar förlust för Dingle

2023-12-10+ Dingle förlorade med stora siffror mot Lerum. Det innebär att de ligger kvar på nionde plats i damernas division 2 i innebandy.

Knapp förlust mot Göteborg för Dingle

2023-12-09+ Dingle AIK:s herrar var nära att få med sig ett resultat på hemmaplan mot topplaget IBK Göteborg under fredagen. Den starka insatsen räckte dock inte hela vägen.

Andra raka för Dingle: ”Har börjat förstå vad som krävs”

2023-12-03+ Under lördagen vann nykomlingarna Dingle AIK sin andra raka match i herrarnas division 2 i innebandy. Efter att ha inlett säsongen med att plocka tre poäng på två månader, så har de nu håvat in sex poäng på en dryg vecka.
– Äntligen, utbrister tränaren Fredrik Nestorsson efter matchen.

Ny förlust för Dingles herrar

2023-11-13+ Dingle AIK åkte på en ny förlust under fredagskvällen. Trots att de tog ledningen mot topplaget Frölunda i den första perioden, så förlorade de till sist med 1–5.

Efterlängtad seger för Dingles damer

2023-11-13+ Dingle AIK knep under torsdagen sin första seger i damernas västsvenska division 2 i innebandy. Därmed klättrade de upp till tionde plats i tabellen.

Stark insats mot topplaget – men ny förlust för Dingle

2023-11-06+ Dingle gav Landvetter, som ligger tvåa i herrarnas division 2 i innebandy, en rejäl match under fredagen. Tyvärr räckte det inte hela vägen och nykomlingarna från Munkedals kommun fick till slut se sig besegrade med 6–4.

Nestorsson hoppfull – trots ny förlust för Dingle

2023-10-30+ Dingle AIK har fått en tuff start i division 2 och under fredagen åkte de på en ny förlust. Tränaren Fredrik Nestorsson är dock övertygad om att poängen snart kommer att börja trilla in.
– Vi växer så sakteliga in i det, säger han.

Storförlust för Dingle

2023-10-16+ Dingle AIK fick det tufft i den tredje omgången av herrarnas andradivision i innebandy. Efter att gästande Lindome dragit ifrån rejält i de två avslutande perioderna så skrevs slutresultatet till 2–10.

Hemmaseger för Dingle

2023-10-09+ Dingle AIK vann sin hemmapremiär mot Kärra innebandyns andradivision. De säkrade trepoängaren genom att göra tre mål på tre minuter i den tredje perioden, inför 300 åskådare.

Dingle förlorade premiären

2023-10-01+ Dingle AIK har gjort sin premiär i division 2, där de är nykomlingar. De lyckades hålla jämna steg med det förmodade topplaget Vinga i två perioder, men sedan rasade allt i den tredje. Matchen slutade 10–4.
– Siffrorna speglar inte hur matchen såg ut i sin helhet, säger Dingles tränare Fredrik Nestorsson, som menar att det fanns en del positivt att ta med sig från premiären.

Dingle AIK redo för division 2

2023-09-28+ Publiklaget Dingle AIK är nykomlingar i innebandyns division 2 och på lördag gör de sin seriepremiär mot FBC Vinga. Tränaren Fredrik Nestorsson ser fram emot säsongen med en nästan skräckblandad förtjusning.
– Det gäller att man är självsäker och ödmjuk på samma gång, säger han.

Dingle AIK slutade tvåa – flyttas sannolikt upp

Krönte den starka säsongen med seger i sponsormatch

2023-03-19+ Dingle AIK slutade tvåa i herrarnas västsvenska tredjedivision i innebandy. Den fina säsongen kröntes med en seger inför storpublik hemma i Munkedals Idrottshall.
Nu väntar laget på besked rörande huruvida andraplatsen räcker till uppflyttning.

Dingle sannolikt klart för tvåan

2023-03-06+ Dingle AIK slog Sörgården med 11–9 under fredagen. Därmed står det klart att Munkedalslaget kommer att sluta på första eller andra plats i herrarnas västsvenska tredjedivision i innebandy Det betyder sannolikt att de är klara för spel i division 2 nästa år.
– Vi får förhoppningsvis besked idag, säger tränaren Fredrik Nestorsson

Floda chockade Dingle i seriefinalen

2023-02-27+ Seriefinalen i herrarnas västsvenska division 3 blev rena mardrömmen för Dingle AIK. Matchen slutade 16–5 till Floda, som därmed tog över serieledningen.

Dingle ny serieledare efter svängig match

2023-02-20+ Dingle är ny serieledare i herrarnas västsvenska tredjedivision i innebandy. Detta efter en nervkittlande seger mot Lindås i helgen.
Munkedalslaget ligger en poäng före Floda och till helgen möts de båda topplagen i en seriefinal.

Dingle halkade efter i toppstriden

2023-02-13+ Under helgen så tappade Dingle AIK mark i toppen av herrarnas västsvenska division 3 i innebandy. Sviten på sex raka segrar bröts av ett kryss mot Lindome, samtidigt som toppkonkurrenten Floda besegrade Göteborg City.

Dingle segrade i toppmötet

Närmar sig uppflyttning med stormsteg

2023-02-06+ Dingle stormar mot division 2 i herrarnas innebandy. I helgen kom ännu en vinst och den här gången var det toppkonkurrenten Göteborg City som besegrades.
– Jag vill inte tänka för långt framåt, men det ser bra ut, säger Dingle-tränaren Fredrik Nestorsson

Dingle AIK kvar i topp

2023-01-23+ Dingle AIK vann programenligt mot Guldhedens IK under söndagen. Även toppkonkurrenterna Floda IBK och Göteborg City vann sina matcher. Trion har nu börjat dra ifrån ordentligt i toppen.