Dingle AIK slutade tvåa – flyttas sannolikt upp

Krönte den starka säsongen med seger i sponsormatch

2023-03-19+ Dingle AIK slutade tvåa i herrarnas västsvenska tredjedivision i innebandy. Den fina säsongen kröntes med en seger inför storpublik hemma i Munkedals Idrottshall.
Nu väntar laget på besked rörande huruvida andraplatsen räcker till uppflyttning.

Dingle sannolikt klart för tvåan

2023-03-06+ Dingle AIK slog Sörgården med 11–9 under fredagen. Därmed står det klart att Munkedalslaget kommer att sluta på första eller andra plats i herrarnas västsvenska tredjedivision i innebandy Det betyder sannolikt att de är klara för spel i division 2 nästa år.
– Vi får förhoppningsvis besked idag, säger tränaren Fredrik Nestorsson

Floda chockade Dingle i seriefinalen

2023-02-27+ Seriefinalen i herrarnas västsvenska division 3 blev rena mardrömmen för Dingle AIK. Matchen slutade 16–5 till Floda, som därmed tog över serieledningen.

Dingle ny serieledare efter svängig match

2023-02-20+ Dingle är ny serieledare i herrarnas västsvenska tredjedivision i innebandy. Detta efter en nervkittlande seger mot Lindås i helgen.
Munkedalslaget ligger en poäng före Floda och till helgen möts de båda topplagen i en seriefinal.

Dingle halkade efter i toppstriden

2023-02-13+ Under helgen så tappade Dingle AIK mark i toppen av herrarnas västsvenska division 3 i innebandy. Sviten på sex raka segrar bröts av ett kryss mot Lindome, samtidigt som toppkonkurrenten Floda besegrade Göteborg City.

Dingle segrade i toppmötet

Närmar sig uppflyttning med stormsteg

2023-02-06+ Dingle stormar mot division 2 i herrarnas innebandy. I helgen kom ännu en vinst och den här gången var det toppkonkurrenten Göteborg City som besegrades.
– Jag vill inte tänka för långt framåt, men det ser bra ut, säger Dingle-tränaren Fredrik Nestorsson

Dingle AIK kvar i topp

2023-01-23+ Dingle AIK vann programenligt mot Guldhedens IK under söndagen. Även toppkonkurrenterna Floda IBK och Göteborg City vann sina matcher. Trion har nu börjat dra ifrån ordentligt i toppen.

Dingle körde över Eken och ligger kvar i toppen

2023-01-16+ Dingle AIK startade i fredags vårsäsongen i samma tempo som de höll under hösten.
Tabellåttan Eken besegrades med stora siffror och Dingle ligger därmed kvar i toppen av division 3.

Dingle gick segrande ur rafflande seriefinal

– Stor underhållning i fullsatt hall när Dingle slog Floda

2022-11-20+ Den välspelade seriefinalen mellan Dingle och Floda blev en minst sagt dramatisk historia inför en fanatisk hemmapublik.

Dingle upp i delad serieledning

2022-11-07+ Efter en spännande omgång, där topplagen ställdes mot varandra, så kan Dingle AIK konstatera att de ligger i tredelad serieledning i herrarnas västsvenska division 5 i inne­bandy.

Dingle AIK vände och vann i toppstriden

2022-10-31+ Dingle AIK besegrade under fredagen Göteborg City på hemmaplan i herrarnas division 3 i innebandy. Efter en tung start så lyckades hemmalaget vända ett tremålsunderläge till en fyramålsseger.
Resultatet innebär att de två lagen byter plats i tabellen och Dingle ligger nu tvåa, en poäng efter serieledande Floda.

Tredje raka för Dingle AIK

2022-10-17+ Dingle AIK går som tåget i herrarnas division 3, västsvenska, i innebandy. I fredags besegrades Guldheden med hela 13-2 och Munkedalslaget toppar alltjämt serien.
Till helgen väntar ett rejält styrkeprov mot Pixbo Wallenstam.

Publiklaget Dingle AIK siktar mot toppen

2022-10-10+ Innebandysäsongen har börjat och det stora publik­laget Dingle AIK är bättre rustat än på många, många år. De har inlett säsongen med två storsegrar och planen för i år är att vara med och slåss i den absoluta toppen av division 3.
– Vi har den vassaste och bredaste truppen jag har varit med om, säger tränaren Fredrik Nestorsson.

Storseger för Dingle AIK i innebandypremiären

2022-10-03+ Dingle AIK körde över Torslanda IBF fullständigt när herrarnas division tre, västsvenska, i innebandy drog igång under helgen.
Matchen slutade 14–5 efter att Dingle gjort en urstark andraperiod.