Hela familjen cruisar

2023-06-23+ För familjen Olsson Gustafson är cruisingen en av årets höjdpunkter.

Lysekil cruisar vidare med sponsorer

2023-04-28+ Lysekil cruisar vidare 2023 tack vare hjälp från privatpersoner, restauranger och övriga näringslivet med återvinningsföretaget Skrotfrag som huvudsponsor.

Cruisingen i Lysekil räddas kvar

2023-04-19+ Arrangörerna, några få eld­själar har stångats och slitit för att få till en cruising i Lysekil på midsommardagen.
Det såg mörkt ut och det togs till och med ett beslut om att lägga ner evenemanget. Nu sluter näringslivet upp bakom Lysekils största folkfest. Nu är det definitivt – Lysekils Cruising lever vidare.

”Vi kan inte själva stå för alla kostnader vid cruisingen”

Arrangörerna kastar in handduken – 80 000 kr behövs

2023-04-11+ Det blir ingen organiserad cruising i Lysekil på midsommardagen. Kommunen vill lägga över 80.000 kronor i kostnader på arrangörerna, som därför beslutat sig för att kasta in handduken.

Stora orosmoln över cruisingen

Tiden för Lysekils största sommarevenemang håller på att rinna ut

2023-01-25+ Det hänger fortfarande stora orosmoln över midsommarcruisingen i Lysekil för 2023. Arrangören ställde ett ultimatum där de krävde att fler ställer upp så man kunde bilda en arbetsgrupp. Intresset har varit svalt, men hoppet lever fortfarande även om tiden håller på att rinna ut.

Lysekilscruisingen hotad – större krav ställs

2022-12-15+ Den klassiska cruisingen i Lysekil är hotad. Får inte arrangörerna Lorina Kjellberg och Hasse Ekbrand ihop en arbetsgrupp så kastar de in handduken. De tycker också att kommunen kunde stöttat dem mer, som de menar lägger ett större ansvar på dem.

Cruisingen i Lysekil hotad

2022-11-29 Cruising Lysekil 2023 är hotad. Får inte arrangörerna Lorina Kjellberg och Hasse Ekbrand ihop en arbetsgrupp innan den 21 december i år, då kastar de in handduken.
– Många tror att en bilkortege genom Lysekil blir det ändå utan arrangörer, men där är polisen tydliga, de kommer inte att släppa in sällskap som kommit hit för att ”cruisa” med bilar, förtydligar Hasse och Lorina.