Zebran firade sitt 10-årsjubileum under den gångna helgen och butiken var välfylld med kunder. Här ses några av alla besökare tillsammans med maskoten och butikspersonalen Iréne Lycke och Camilla Ekbrand. Från vänster ses: Line, Liv, Alvin, Luka och Siri. Till höger ses Frida Andersson och Marina Rajic.

Zebran firar 10-årsjubileum

Camilla Ekbrand är nöjd med köptroheten i Lysekil

2015-11-02 Varje stad med självaktning har en egen leksaksaffär.
I Lysekil heter affären Zebran, som nu har funnits i tio år i Gallerian med samma ägare.
– Vi klarar den hårda konkurrensen från externa köpcentra och näthandeln bra tack vare trogna och lojala kunder, säger Camilla Ekbrand.

– Jag älskar barn, djur och leksaker så jag har hamnat helt rätt i livet. Det har varit tio fantastiska år, ler Camilla Ekbrand, när LP hälsar på under lördagsförmiddagen.
Butiken är välfylld med både leksaker och djurtillbehör och många barn trängs med sina föräldrar längs butikshyllorna.

– Alla tycker det är roligt att det finns en välsorterad leksaksaffär i Lysekil. Vi satsar även på husdjursartiklar och foder, och det är ett viktigt ben att stå på de perioder som leksakshandeln inte är på topp.

– Jag tycker mig märka att folk tänker sig noga för innan de handlar på andra orter. Folk förstår mer och mer att handlar man inte lokalt, så försvinner snart affärerna. Man saknar dem oftast inte förrän skylfönstren står tomma, säger Camilla Ekbrand.

Läs mer i papperstidningen eller på buyandread.

https://www.buyandread.com/next/pub.htm?pub=lysekilsposten

 

 

Publicerad: Uppdaterad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv