På måndag startar hummerfisket. Nu med nya regler med syfte att hummerbeståndet ska växa till sig. ”Jag tycker det är riktigt bra”, säger yrkesfiskaren Ingemar Granqvist som tar med sig TanumStrands gäster ut på de populära hummerfisketurerna.

Yrkesfiskare välkomnar nya regler inför hummerpremiären

2018-09-23 På måndag startar hummerfisket. Nu med nya regler med syfte att hummerbeståndet ska växa till sig.
– Jag tycker det är riktigt bra, säger yrkesfiskaren Ingemar Granqvist som tar med sig TanumStrands gäster ut på de populära hummerfisketurerna.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar. Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv