Youtube är en perfekt kanal för musikaliska talanger med popstjärnedrömmar. För de flesta stannar det vid en dröm, men för Elin Hellström och Malin Eriksson Andrésen har inget blivit sig likt sedan de först lade ut sin egen tolkning av Eric Amarillos hit ”Om sanningen ska fram” och för ett halvår sedan följde upp med popmedleyn ”16 svenska hits på 6 minuter”. Snart har 2,4 miljoner sett deras senaste musikvideo. Lördagen den 1 augusti kommer iNTIM till Lysekil, dels för en spelning i Parksnäckan efter prisutdelningen i Musselloppet, dessutom står de på Havsbadets scen senare på kvällen. Foto: Youtube

Youtube-stjärnorna iNTIM framträder vid Musselloppet

Ger sig ut på turné med covers och eget material

2015-03-03 Två tjejer. Sex minuter. 16 hits. Mer behövs inte för att skapa lite magi.
Det handlar om tjejgruppen iNTIM, som ger sig ut på turné. Lördagen den 1 augusti kommer till Lysekil med coverlåtar och eget material i bagaget.

Drygt 2,1 miljoner har sett dem sjunga Eric Amarillos låt ”Om sanningen ska fram” på Youtube.
Det är mer än fyra gånger så många som Amarillo själv lyckats med.
Uppföljningen ”16 svenska hits på 6 minuter” närmar sig nu 2,4 miljoner visningar.
Perfekt kanal
Youtube är en perfekt kanal för  musikaliska talanger med popstjärnedrömmar.
För de flesta stannar det vid en dröm, men för Elin Hellström och Malin Eriksson Andrésen har inget blivit sig likt sedan de först lade ut sin egen tolkning av Eric Amarillos hit ”Om sanningen ska fram” och för ett halvår sedan följde upp med popmedleyn ”16 svenska hits på 6 minuter”.
I covermedlyn har de gjort en egen kompositon av följande låtar: Avicii – Levels, Niello & Phantomen – Legenden, Ken Ring – Nu måste vi dra, Veronica Maggio – Jag kommer, Dani M & Jacco – Naiv, Syster Sol – Kärleksrevolt, Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan, Albin & Kristin Amparo – Din soldat och Den svenska björnstammen – Vart jag mig i världen vänder.
Nätsuccérna har uppmärksammats av stora nätdrakar som Nyheter24 och Omtalat, vilket givit dem en ännu mer skjuts framåt.
Varit med i TV4
Elin och Malin har varit med hos Malou von Sivers i TV4 och bokningarna från arrangörer har börjat strömma in från hela Sverige.
Örebrotjejerna följer nu upp nätsuccérna med eget material och på måndagskvällen släppte de  låten ”Samma sak”, som handlar om moral.
Lördagen den 1 augusti kan man se dem live vid en gratiskonsert i Lysekils stadspark. Gratiskonserten hålls i samband med prisutdelningen i den sjätte upplagan av Musselloppet – Sveriges vackraste stadslopp och den som presenterar vinnarna i loppet och iNTIM är ingen mindrer än radiolegenden Ulf Elfving.
Sernare på kvällen står de på Havsbadets scen.

Publicerad:
Ahlbin Gustafssonahlbin@lysekilsposten.se0523-667081
Nyhetsarkiv