Isac Andersson spelar till vardags i Frölundas juniorlag, under de senaste veckorna har han representerat Sverige i U18-VM på hemmaplan. Arkivbild: Lennart Hård

VM-Guld till Lysekilssonen

2019-04-29 Det går bra för svensk hockey just nu, Tre Kronor har vunnit två raka VM-Guld och laddar för att försvara guldet i Slovakien under maj månad.

För den som redan är prenumerant klicka här.

Vill du också läsa tidningen? Vi bjuder Dig på en veckas gratis läsning av etidningen utan förpliktelser. Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 149 kronor/månaden) får den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar, samt upptäcka alla finesser i appen.

Publicerad: Uppdaterad:
Nyhetsarkiv