På 20 år har de genomsnittliga priserna på villor i Lysekil stigit med 312 procent, visar statistik som Svensk Fastighetsförmedling sammanställt.

Villapriser i Lysekil har gått upp med 312 procent på 20 år

2018-03-06 Villapriserna i Lysekils kommun har stigit med 312 procent på 20 år. Motsvarande siffra för Sotenäs är 387 procent.
Det visar en kartläggning som Svensk Fastighetsförmedling gjort av prisutvecklingen på bostäder i ett längre perspektiv.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Thomas Anderssonthomas@lysekilsposten.se0523-667084
Annons
Nyhetsarkiv