Magnus Plith, ägare och vd på ICA Supermarket i Lysekil och Patrik Eklund, Fiskexpressen, ser med stor spänning fram emot öppnandet på torsdag av den gamla fiskboden i ny regi.

Vill locka alla målgrupper att äta fisk

2018-01-25 Fiskboden i centrala Lysekil siktar mot nya höjder. På torsdag öppnar boden i ny regi och i tätt samarbete med ICA Supermarket. Ambitionerna är brett sortiment och hög kvalitet, för att locka alla målgrupper att äta fisk.

Hela texten kan du läsa i papperstidningen eller e-tidningen. Du som prenumererar på papperstidningen (priset är 161 kronor/månaden) får dessutom den digitala tidningen på köpet. Du kan också välja att enbart prenumerera på e-tidningen (priset är 89 kronor/månaden). Ladda ner vår app ”Lysekilsposten” för iOS eller Android för att se bilder och kompletta artiklar.
Vill du också ha tidningen? Gör så som allt fler och mejla namn, adress och telefonnummer samt hur länge du vill ha tidningen till prenumeration@lysekilsposten.se Du kan också beställa en prenumeration här. Det går dessutom att köpa digitala lösnummer på: https://lysekilsposten.buyandread.com/wl/index.htm

Publicerad: Uppdaterad:
Gabriel Berndtssongabriel@lysekilsposten.se0523-667085
Nyhetsarkiv